default-logo

Marco Bruijnes Architecten

Deskundig en met passie


Met een klein maar bevlogen team van vaste medewerkers en vaste externe partijen werkt Marco Bruijnes Architecten aan tal van projecten, uiteenlopend van nieuwbouw villa’s tot aan grote restauratieprojecten. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan voorop. ‘Wij werken altijd in nauw overleg met de opdrachtgever en zijn in staat persoonlijke wensen om te zetten in goede oplossingen en creatieve ontwerpen’.  


Duurzaamheid


Marco Bruijnes Architecten staat voor het gebruik van circulaire materialen. Als architectenbureau zijn wij in een vroeg stadium betrokken bij bouwprojecten. Het door de overheid gestelde streven naar een circulaire en energieneutrale omgeving onderschrijven wij en implementeren dit in onze ontwerpen en bouwprojecten. Ook bij het restaureren van monumentale panden houden wij rekening met de duurzaamheidsopgave. Er zijn tal van mogelijkheden duurzaamheid toe te passen in monumenten. Soms zijn hiervoor subsidiemogelijkheden. 


Subsidies


Voor veel restauratieprojecten, renovatieprojecten, duurzaamheidsprojecten en energiebesparende maatregelen in huizen zijn er subsidiemogelijkheden. Ons kantoor is ervaren en deskundig op het gebied van subsidieaanvragen en geeft u graag advies hierover.


Visie en ervaring


Sinds de oprichting in 2001 is Marco Bruijnes architecten uitgegroeid tot een ervaren en deskundig architectenbureau, actief op een breed terrein. Vanuit de restauratie-achtergrond van architect Marco Bruijnes zit het restaureren in het DNA. Maar inmiddels staan er ook heel wat moderne ontwerpen, van villa’s  tot bedrijfspanden, op naam van Marco Bruijnes Architecten. 


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op om vrijblijvend advies op te vragen, wij staan je graag te woord. Telefoon 0172-575630 of e-mail ons info@marcobruijnes.nl

Marco Bruijnes Architecten is lid van de BNA  https://www.bna.nl/