default-logo

Marco Bruijnes Architecten 

Marco Bruijnes Architecten is een all round architectenbureau. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van restauratie van monumenten, landgoederen en monumentale panden. Maar ook voor nieuwbouw bent u bij ons op het goede adres! U kunt hierbij denken aan nieuwbouw van een villa of een bedrijfspand, maar ook aan een verbouwing of renovatie.

Restauratie en nieuwbouw

Bij Marco Bruijnes Architecten staat deskundigheid bovenaan. Wij begeleiden u graag tijdens het hele bouwproces. Wij verzorgen niet alleen het ontwerp, maar begeleiden u bij het vaak complexe traject met bestemmingsplannen, wetten, regelgeving en subsidies.

Onze visie

Marco Bruijnes, architect: "In mijn ontwerpen ben ik op zoek naar ‘heelheid'. Heelheid probeer ik te bereiken door het ontwerpen vanuit één idee wat betreft constructie en materiaal om in die zin een consistent geheel te maken. Het materiaal wordt ingezet door gebruik te maken van zijn specifieke eigenschappen.”
>>Meer over de visie van Marco Bruijnes

Onze medewerkers

Marco Bruijnes Architecten bestaat sinds 2000 en is gevestigd midden in het Groene Hart aan de Nieuwkoopse Plassen in Nieuwkoop. 
>>Meer over onze medewerkers

Marco Bruijnes Architecten is lid van de BNA https://www.bna.nl/