default-logo

Metamorfose

Deze bestaande woning is volledig door Marco Bruijnes Architecten gerenoveerd, waarbij ingrijpende veranderingen in de stijl zijn aangebracht. De voorgevel bestaat uit twee delen met een tussendeel. Door aanpassingen van de kozijnen, het toevoegen van de gevelplint, en wijzigen van de kleuren is een sterker geheel ontstaan. Daarbij zijn verdwenen authentieke deltails weer teruggebracht, bijvoorbeeld de ornament betimmeringen in de geveltoppen.

Veranda

Ook de tuin is volledig opnieuw ontworpen, en achter de woning is een veranda gebouwd. Deze sluit aan op het sousterrain van de woning dat we hebben verdiept, zodat een volwaardige extra woonlaag is ontstaan.

Modern comfort

De woning is volledig geïsoleerd en van dubbel glas voorzien. Moderne keuken en badkamers en inbouwkasten en compleet nieuwe technische installaties zorgen voor een hedendaags interieur. 

Marco Bruijnes architecten is lid van de BNA https://www.bna.nl/