default-logo

Appartementen dorpscentrum Nieuwkoop 'Copekwartier'

Marco Bruijnes Architecten heeft 2 luxe appartementencomplexen en commerciële ruimten ontworpen in Nieuwkoop, aan de Dorpsstraat en aan het Reghthuysplein. Op beide locaties komen de commerciëleruimten op de begane grond en de luxe appartementen op de verdiepingen.

Reghthuysplein voltooid

Met de bouw van CopeKwartier II wordt het laatste stukje braakliggend terrein aan het Reghthuysplein ingevuld. Op de plek naast De Rank hebben wij grote appartementen ontworpen van twee gevels breed, die qua schaal en sfeer passen bij het historische dorpsplein.

Uitbreiding supermarkt Albert Heijn

In de Doprsstraat wordt het grootste deel van de begane grond van de nieuwbouw bij de bestaande winkel van Albert Heijn getrokken. Aan de gevel van de Dorpsstraat wordt een kleine winkel toegevoegd, met daarnaast de entree en liften naar de grote (>200 m2) appartementen op de verdiepingen.

Nog 2 appartementen te koop

Van de in totaal 6 woningen zijn er op dit moment nog 2 te koop in de Dorpsstraat. Deze luxe appartementen hebben een oppervlakte van ca. 200 m2 en 180 m2! Kijk voor meer informatie op

https://www.copekwartier.nl/ 

Marco Bruijnes Architecten is lid van de BNA https://www.bna.nl/

Kijk voor meer informatie op de website  https://www.copekwartier.nl/