default-logo

 

herbouw na brand

In 2015 is het oude Leeuwtje door brand verwoest. Bij de herbouw hebben wij het pand meer naar achteren gelegd en met andere verhoudingen ontworpen. Hierdoor zijn zowel de binnenruimte als de terassen buiten functioneler en vooral mooier geworden. Op de verdieping is een prachtige woning met loft en balkons rondom gerealiseerd. Uitzicht op het Nieuwkoopse plassengebied is zo gegarandeerd!

bestemmingsplanwijziging

Voor het aanpassen van de hoofdafmetingen is een ruimtelijke- ordeningsprocedure doorlopen. Vervolgens is het plan in korte tijd uitgewerkt en gerealiseerd zodat 't Leeuwtje zo snel mogelijk feestelijk kon worden geopend.

houtbouw

Naar de wens van de opdrachtgever is gekozen voor hout als sfeerbepalend materiaal. Het resultaat is een robuust gebouw met een ontspannen uitstraling.