default-logo

Van woning naar villa

 

Bestemmingsplan

Op deze mooie plek aan de Noordeinder plas in Nieuwkoop heeft Marco Bruijnes Architecten een villa ontworpen. Omdat de opdrachtgever een grotere woning wilde dan het bestemmingsplan toeliet voor nieuwbouw, hebben we de bestaande woning verbouwd en uitgebreid. De bestaande kelder en garage zijn gebleven, en een deel van het casco van de woning. 

Panorama venster naar het water

De woning is volledig verbouwd, waarbij we een grote moderne uitbreiding hebben gemaakt in de woonkamer, met minimale constructie en vooral veel glas.

Rieten kap

De kap is vernieuwd, van schuine overstekken voozien, en gedekt met riet.

Marco Bruijnes Architecten, een all roud architectenbureau. Marco Bruijnes Architecten is lid van de BNA https://www.bna.nl/