default-logo

zomerhuis aan de nieuwkoopse plassen


Het bestaande zomerhuis en de houten garage waren in slechte staat. Bovendien was in het oude zomerhuis ooit een zwembad gemaakt, waardoor het gebouw onbruikbaar was voor andere doeleinden. Het geheel is nu herbouwd, waarbij het interieur is aangepast aan het nieuwe gebruik als uitbreiding van de bestaande woning. Voor het metselwerk zijn nieuwe ijsselstenen, die qua afmetingen, kleur en structuur overeenkomen met het bestaande werk.

herbouwplan

Onze werkzaamheden bestonden uit het opmeten en schouwen van de bestaande gebouwen.

bouwvergunning

Vervolgens maakten wij het ontwerp, deden de bouwvergunningaanvraag, de aanbesteding, maakten de uitvoeringstekeningen, en voerden directie en toezicht.

 

Aannemer: Bouwbedrijf Nobel
Constructeur: H.J. Ham B.V.
Start ontwerp: juni 2006
Opgeleverd: juni 2008